Het is vakantie tijd, dit betekent in veel bedrijven dat je er vakantiewerkers aan de slag gaan. Zo ook bij de post, helaas is het in het verleden vaak gebleken dat er hierdoor in de zomervakanties veel vetragingen en foutieve berzorgingen plaatsvinden. Dit zorgt voor veel extra werkzaamheden voor ons en ergenis voor jullie.

We doen er alles aan om alles snel en foutloos te laten verlopen, maar wat kun je zelf doen?

Nadat je bestelling is afgerond met een betaling, ontvang je een bevestiging, en nadat je bestelling dan bij ons de deur uit gaat ( dezelfde of volgende dag) ontvang je een track and trace.
Met deze track and trace code kun je je bestelling volgen. Mocht je dit niet ontvangen kijk dan in je spam. en of check of je geen typefout hebt staan in je email ( dan heb je ook geen bevestiging gehad)
Als er nog niets te zien is op de track and trace, is je pakket nog niet gescand in het depot en heeft je pakket dus iets vertraging. Kijk de volgende dag nog een keer. Je kunt altijd de klantenservice van de dhl bellen waar dit service point is.

Wacht niet te lang:
Mocht je na 2 a 3 dagen niets ontvangen hebben, check dan bij het dichtbijzijnde service point. Na 1 keer aanbieden gaat je pakket namelijk naar een service afhaal point!

Mocht je nog niets kunnen vinden of problemen ondervinden, mail ons dan, (sales@goedkoopstepedicureproducten.nl) maar altijd onder vermelding van je ORDERNUMMER. ( en niet via facebook)
Als je geen ordernummer vermeld, kunnen we je niet verder helpen.

 

Verszekerd verzenden:

Helaas word er hardhandig om gegaan met pakketten tijdens het vervoer.Bij het afrekenen in onze shop kun je kiezen voor verzekerd of niet verzekerd verzenden. Als je kiest voor verzekerd verzenden is je pakket verzekerd tegen beschadiging en vermissing. Echter zijn de verzendkosten van het retour en opnieuw sturen ten alle tijden voor de klant zelf.(\ geld ook voor ruilen en of garantie zendingen)

Als je kiest voor onverzekerd verzenden dat word je pakket dus ook onverzekerd verstuurd en is alles voor eigen risico. 

We hopen  dat je bestelling snel bij je is en veel pelzier hebt van je bestelde pedicure producten. 


LET OP: 

Ons magazijn is van 23 Juli tot 14 Augustus gesloten wegens zomervakantie.
Bestellingen die tijdens deze periode geplaatst worden , worden pas na 13  augustus verstuurd.

Bestellingen die voor 23 Juli geplaatst ( voor 15.00 uur ) zijn ,worden nog verwerkt en verstuurd.

Wacht niet te lang met bestellen zodat je op tijd je producten op voorraad hebt.

Wij wensen je een hele fijne zomervakantie.