Bestelling voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

 

soorten pedicure tangen

Pedicure nagelkniptangen.

 

Er zijn verschillende soorten nagel kniptangen verkrijgbaar, elk ontworpen voor specifieke toepassingen en nageltypes. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende soorten nagel kniptangen en hun kenmerken:

 1. Standaard nagel kniptang: Dit is de meest voorkomende nagel kniptang en wordt gebruikt om de nagels van handen en voeten te knippen. Deze tang heeft vaak een ronde knipopening en een gebogen snijkant voor een nauwkeurige snede.

 2. Nagelhuidschaar: Deze tang heeft een kleine, gebogen knipopening en wordt gebruikt om de nagelriemen te knippen of bij te werken. De gebogen vorm van de tang maakt het gemakkelijk om nauwkeurig te knippen en de nagelriem te vormen.

 3. Nageltang voor ingegroeide nagels: Dit type tang is ontworpen om ingegroeide nagels te behandelen. Het heeft een gebogen, scherpe snijkant die onder de nagel kan worden gestoken om de nagel te verwijderen zonder de huid te beschadigen.

 4. Nageltang met lange handvatten: Deze tang heeft extra lange handvatten voor een betere grip en is ontworpen voor mensen met beperkte handkracht of mobiliteitsproblemen. De lange handvatten maken het gemakkelijker om de tang te gebruiken en te knippen zonder overmatige druk uit te oefenen..

Het is belangrijk om de juiste nagel kniptang te kiezen voor de toepassing en het nageltype om de beste resultaten te krijgen en letsel te voorkomen.

 

Hoe onderhoud je je pedicuretang?

Het onderhouden van uw pedicure tang is essentieel om ervoor te zorgen dat deze goed blijft werken en lang meegaat. Hieronder staan enkele tips voor het onderhouden van uw pedicure tang:

 1. Reinig de pedicure tang na elk gebruik: Maak de tang na elk gebruik schoon met een zachte doek en ontsmettingsalcohol. Verwijder alle resten van nagelstof en vuil van de tang om infecties te voorkomen.

 2. Smeer de scharnierpunten: Breng een druppel olie aan op de scharnierpunten van de tang en beweeg de tang een paar keer heen en weer om de olie te verdelen.
  Dit helpt de scharnierpunten soepel te houden en voorkomt dat ze vastlopen.

 3. Bewaar de tang op een droge plaats: Bewaar uw pedicure tang op een droge plaats om te voorkomen dat deze roestig wordt.
  Bewaar de tang niet in vochtige omstandigheden, zoals in de badkamer, en bewaar deze op een droge en goed geventileerde plaats.

 4. Slijp de snijkanten indien nodig: Als de snijkanten van de tang bot worden, kunt u deze slijpen met een speciale nagelknipperslijper of een fijnkorrelig schuurpapier.
  Het is belangrijk om de snijkanten niet te scherp te slijpen om te voorkomen dat u de huid beschadigt.

 5. Vervang de pedicuretang indien nodig: Als de nagel kniptang beschadigd raakt of de snijkanten versleten zijn, is het tijd om de pedicure tang te vervangen.
  Het is belangrijk om een goede kwaliteit pedicure tang te kopen die lang meegaat en comfortabel in gebruik is.

Door regelmatig onderhoud en zorg kunt u uw pedicure tang in goede staat houden en zorgen voor een hygi├źnische en effectieve pedicure behandeling.

 

 

Delen:

Copyright ┬ę 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.