Topkwaliteit pedicureproducten voor een lage prijs, snel bij jou thuis!

 

Orthofex pedicuremotor

Filteren
Selectie verfijnen

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pedicuremotor.

Orthofex heeft zowel een spray pedicuremotor als een stof afzuig pedicuremotor voor de pedicure ontwikkeld en is de meest verkochte pedicure motor voor een aangename prijs die u verder nergens zal vinden voor een zelfde kwaliteit pedicuremotor.
U kan dan ook met een gerust hard een orthofex pedicuremotor aanschaffen met 3 jaar !! garantie.Dit is een garantie die u verder bij geen ander merk krijg. Deze garantie geld op alle motoren van Orthofex ( spray motor en de stofafzuiger maar ook de fraiser)

Zoekt u degelijk pedicuremotor voor een lage prijs maak uw keuze uit onze pedicure motoren met zowel spray techniek , afzuiging of droogtechniek. Vandaag besteld, is morgen in huis !! De pedicure motor nattechniek met interne spray, zijn duurder in aanschaf maar zeer gebruiksvriendelijk met een externe spray zijn ze juist weer goedkoper. Vergeet het onderhoud aan uw pedicure motor niet dit is een zeer belangrijk punt !! Jaarlijks onderhoud aan uw pedicure motor, voor een storingsvrije werking en ook om aan uw garantie bepalingen te voldoen. Als u een een pedicuremotor nodig heeft voor ambulante werkzaamheden, is het fijn dat de motor niet te zwaar is. Ook het gewicht van het handstuk mag niet te zwaar zijn voor het uitvoeren van een pedicure behandeling, al onze pedicuremotoren voldoen allemaal aan deze kritieke punten. Dus als u toe ben aan een nieuwe motor bewaar of repareer de oude altijd voor het geval dat de motor stopt door een mankement Een tweede pedicure motor is altijd aan te raden omdat onverwachts, uw motor u in de steek laat en u uw behandelingen van de dag moet gaan afbellen deze motor kan gewoon een nieuwe goedkope zijn of uw oude pedicuremotor

Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.