Let Op! Vakantiesluiting van 22 juni tot 13 july.

 

Strijk gel soft white pedicure

Niet op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Weg met uw kalknagels en laat ze weer zien met deze soft white gel.

Afwijkende teennagels / kalknagels zijn  niet langer een probleem . Door deze met een nieuwe pedi gel techniek aan te passen is het mogelijk voortaan onbezorgd, mooi gelakte teennagels te hebben zelfbewust en elegant door het leven te gaan. Deze moderne pedi gel geeft fantastische resultaten bij uw klanten en kunnen weer onbezorgd de zomer in met prachtige moderne slippers Maar ook voor mannen kan je de teennagels corrigeren maar dan gebruik u de natural gel.

Stap 1.  Eerst de nagel goed reinigen en ontsmetten.
Stap 2.  Eerst een base gel over de gehele nagel zetten.
Stap 3.  U kan nu met een colorgel of natural gel de nagel afmaken.

Werkwijze
Voordat u met de gelbehandeling kan beginnen, wordt er natuurlijk eerst goed gedesinfecteerd. U  maak eventueel de nagelriemen los van de teen nagels, vijl nagels in model en verwijder aangetaste nageldelen. Daarna wordt er een basegel aangebracht, die het mogelijk maakt om op een schimmelnagel te kunnen werken en een verdere schimmelverspreiding voorkomt.  Vervolgens wordt de gel aangebracht, als dat nodig is in meerdere lagen.
De gel wordt uitgehard onder een uv-lamp. Daarna wordt het plaklaagje van de gelnagels verwijderd en vijlt u de nagels in model. Hierna wordt nogmaals de glans van de nagels verwijderd en een laatste speciale uv seal aangebracht. Tot slot kunt u  een nagelriem olie in de nagelriemen masseren.

Kleur kan iets afwijken van de foto. Deze producten worden no label geleverd

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Strijk gel soft white pedicure
Uw waardering
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.