Topkwaliteit pedicureproducten voor een lage prijs, snel bij jou thuis!

 

Allpresan

Geen producten gevonden voor deze selectie.

allpresan voetverzorging

Bij de pedicuregroothandel bieden we een voetverzorgingslijn Allpresan , deze is op schuimbasis.

Schuimcrème is de epertise van allpresan. Er zijn natuurlijk  talloze crèmes voor huid- en voetverzorging, maar ze hebben bijna allemaal één nadeel: ze vormen een vetfilm op de huid die vaak wordt ervaren als onaangenaam en bijna onvermijdelijk sporen van vet in textiel laat achter. Het risico op uitglijden wordt ook vergroot als u het op uw voetzolen aanbrengt.

Onze ademende schuimcrèmes daarentegen worden zeer snel door de huid opgenomen. Ze zijn niet alleen onvergelijkbaar zachter in gebruik, ze zijn ook veel productiever dan vergelijkbare emulsies en crèmes. Ze bieden tegelijkertijd bescherming, uitgebreide verzorging en uitstekend gebruiksgemak - zonder de natuurlijke huidfuncties aan te tasten.

De Allpresan schuimcrèmes zijn gebaseerd op BarrioExpert-technologie: een rijke olie-in-water-emulsie wordt gemengd met drijfgas. Als het uit de fles komt, verdampt het drijfgas plotseling. De van oorsprong waterrijke emulsie wordt omgevormd tot een lipide-rijke schuimcrème die bijzonder snel wordt opgenomen en de huid intensief voedt. Op de huid van de voet vormt zich een aangenaam, ademend beschermend net dat de huid beschermt ,maar niet als een vetlaagje afdekt: de natuurlijke huidfuncties blijven onaangetast.

De allpresan voetenlijn bestat uit divers schuimcreme's voor alle huidtypes.

allpressan schuimcreme voor de droge huid, allpresan schuim voor de zeer droge huid, allpresan schuimcreme voor gevoelige huid, allpresan schuimcreme voor gesprongen huid, en schimmelgevoelige huid.

uit voorraad leverbaar, vandaag besteld morgen in huis. Speciaal ontwikkeld voor de pedicure.

Allpresan "schuim cream technologie" absorbeert in de huid meteen zonder poriën te verstoppen Voeten zijn niet de lekkerste en of mooiste deel van ons lichaam . Ze zitten de hele dag verstopt in sokken en schoenen en gaan zweette en daardoor ook stinken. Uw voeten zijn de perfecte voedingsbodem voor bacteriën. Deze bacteriën liggen te wachten in kleedkamers, openbare douches, zwembad of uw favoriete sportschool. Ze zijn op zoek voor gevoelige voeten , een kleine onopgemerkt snee of kloven of zelfs droge huid. Allpresan absorbeert in de huid meteen zonder poriën te verstoppen, Er zitten geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen in die huidirritatie kunnen veroorzaken. Veilig voor gebruik bij diabetici het laat je huid ademen zonder warmte accumulatie en natuurlijke functies worden niet aangetast.
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.