Let Op! Vakantiesluiting van 22 juni tot 13 july.

 

3 Delige Voet Educatie set

€ 129,95
Op voorraad
3 Delige Voet Educatie set

3 Delige Voet Educatie set

Holle voet, Platvoet en de Gezonde Voet

"Driedelig Boet Educatie Set - Voorbeeld Voeten op Ware Grootte: Geef je pedicurepraktijk een educatieve boost met onze driedelige boet educatie set, inclusief voorbeeld voeten op ware grootte. Deze set is ontworpen om pedicurestudenten en professionals een praktische en hands-on leerervaring te bieden.

Het set bestaat uit drie delen:

  1. Voorbeeld voeten op ware grootte: Elk detail is zorgvuldig vastgelegd in deze levensechte voorbeeld voeten, waardoor studenten de anatomie van de voet grondig kunnen bestuderen. Van de botten en spieren tot de nagelstructuren, deze voeten bieden een nauwkeurige representatie van een menselijke voet.

  2. Boet materiaal: Inclusief hoogwaardige boet materiaal om studenten te helpen bij het praktiseren van hun boettechnieken. Dit materiaal is duurzaam en gemakkelijk te gebruiken, waardoor studenten de kneepjes van het vak kunnen leren in een realistische omgeving.

  3. Instructiehandleiding: Een uitgebreide instructiehandleiding begeleidt studenten stap voor stap door het boetproces. Met duidelijke illustraties en gedetailleerde uitleg biedt deze handleiding waardevolle informatie en tips voor een effectieve en nauwkeurige boetpraktijk.

Of je nu een beginnende student bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een ervaren professional die zijn kennis wil verdiepen, onze driedelige boet educatie set is een onmisbaar hulpmiddel voor elke pedicureopleiding. Investeer vandaag nog in de toekomst van je praktijk met de hoogwaardige producten van De Goedkoopste Pedicureproducten."

 
 
 
 
 
 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3 Delige Voet Educatie set
Uw waardering
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.