Topkwaliteit pedicureproducten voor een lage prijs, snel bij jou thuis!

 

Allpressan speciale zomer editie

http://dev.goedkoopstepedicureproducten.nl/allpresan-nr-3-b0abab.htmlAllpresan zomer editie 

Allpressan no3 komt in een spedical zomer editie en is verkrijgbaar zolang de vooorraad strekt in 3 geuren:

Allpresan Peach

Allpresan Mango

Allpresan Dadel

http://dev.goedkoopstepedicureproducten.nl/allpresan-no3-peach.html

Speciale editie voor zeer droge huid.de allpresan is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de zeer droge voethuid.
De originele schuimcrème zorgt voor intensief vocht en vermindert de hechting van veel voorkomende ziekteverwekkers aan het huidoppervlak door een speciaal actief huidbeschermingscomplex.
De schuimcrème met de gepatenteerde BarrioExpert-technologie en 10% ureum is speciaal afgestemd op de behoeften van de zeer droge huid. 

 

  • Voor de dagelijkse verzorging van een zeer droge voethuid 
  • Biedt intensief vocht en vermindert de hechting van veel voorkomende ziekteverwekkers aan het huidoppervlak 
  • Vormt een ademend beschermend net dat mechanische belastingen (bijv. Wrijving) vermindert 
  • Textiel kan na gebruik direct weer worden aangetrokken. Er is geen risico op uitglijden 
  • Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen

allpresan no3 dadel

Schuimcrème is de epertise van allpresan. Er zijn natuurlijk  talloze crèmes voor huid- en voetverzorging, maar ze hebben bijna allemaal één nadeel: ze vormen een vetfilm op de huid die vaak wordt ervaren als onaangenaam en bijna onvermijdelijk sporen van vet in textiel laat achter. Het risico op uitglijden wordt ook vergroot als u het op uw voetzolen aanbrengt.

Onze ademende schuimcrèmes daarentegen worden zeer snel door de huid opgenomen. Ze zijn niet alleen onvergelijkbaar zachter in gebruik, ze zijn ook veel productiever dan vergelijkbare emulsies en crèmes. Ze bieden tegelijkertijd bescherming, uitgebreide verzorging en uitstekend gebruiksgemak - zonder de natuurlijke huidfuncties aan te tasten.

De Allpresan schuimcrèmes zijn gebaseerd op BarrioExpert-technologie: een rijke olie-in-water-emulsie wordt gemengd met drijfgas. Als het uit de fles komt, verdampt het drijfgas plotseling. De van oorsprong waterrijke emulsie wordt omgevormd tot een lipide-rijke schuimcrème die bijzonder snel wordt opgenomen en de huid intensief voedt. Op de huid van de voet vormt zich een aangenaam, ademend beschermend net dat de huid beschermt ,maar niet als een vetlaagje afdekt: de natuurlijke huidfuncties blijven onaangetast.

De allpresan voetenlijn bestat uit divers schuimcreme's voor alle huidtypes.

allpressan schuimcreme voor de droge huid, allpresan schuim voor de zeer droge huid, allpresan schuimcreme voor gevoelige huid, allpresan schuimcreme voor gesprongen huid, en schimmelgevoelige huid.

 

Delen:

Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.