tijdens goede vrijdag en pasen worden er geen bestellingen verstuurd.

 

Anti druk middelen bij pijnlijke voeten

Antidrukmiddelen om pijnlijke voeten te verlichten.

Als je last hebt van pijnlijke drukpunten op je voeten, bijvoorbeeld door het dragen van te strakke schoenen of door een afwijking aan je voeten, kan een anti-druk pedicure uitkomst bieden.
Hierbij worden speciale producten gebruikt die druk verminderen en bescherming bieden aan gevoelige plekken op de voet.
In dit blogartikel bespreken we enkele van deze anti-druk pedicure producten.

 1. Siliconen teenbeschermers
  Siliconen teenbeschermers zijn ontworpen om te dragen over de tenen om druk en wrijving te verminderen. Ze zijn zacht en flexibel en passen zich gemakkelijk aan aan de vorm van je voet. Deze beschermers zijn vooral handig bij klachten zoals hamertenen, likdoorns of ingegroeide teennagels.

 2. Zelfklevend verband
  Zelfklevend verband, ook wel bekend als sporttape, kan worden gebruikt om druk te verminderen op verschillende plekken op de voet. Het is gemakkelijk aan te brengen en blijft goed zitten, waardoor het ook geschikt is voor sporters. Het verband kan worden gebruikt bij klachten zoals blaren, likdoorns en eeltplekken.

 3. Gel-inlegzolen
  Gel-inlegzolen zijn ontworpen om schokken op te vangen en druk te verminderen op de voet. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal en passen zich aan aan de vorm van je voet. Deze inlegzolen zijn vooral handig bij klachten zoals hielspoor en platvoeten.

 4. Siliconen hielkussentjes
  Siliconen hielkussentjes worden gebruikt om de druk op de hiel te verminderen. Ze zijn gemaakt van zacht siliconenmateriaal en bieden extra demping bij het lopen. Deze kussentjes zijn vooral handig bij klachten zoals hielspoor en peesplaatontsteking.

 5. Ondersteunende sokken
  Ondersteunende sokken zijn ontworpen om de voetboog te ondersteunen en de druk op de voet te verminderen. Ze zijn gemaakt van ademend materiaal en bieden extra comfort bij het lopen. Deze sokken zijn vooral handig bij klachten zoals platvoeten en vermoeide voeten.

Conclusie Als je last hebt van pijnlijke drukpunten op je voeten, zijn er verschillende anti-druk pedicure producten beschikbaar om de pijn te verlichten en de druk te verminderen.
Van siliconen teenbeschermers tot ondersteunende sokken, er is voor elk probleem een oplossing.
Raadpleeg bij aanhoudende klachten altijd een specialist, zoals een pedicure of podotherapeut.

Bekijk het assortiment anti druk producten hier in de shop:
 
 

Delen:

Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.