Topkwaliteit pedicureproducten voor een lage prijs, snel bij jou thuis!

 

Kerstsluiting goedkoopstepedicure

Kerstsluiting 23 dec - 2 jan.

Kerstsluiting Informatie

Onze pedicure webshop zal gesloten zijn van 23dec tot2 jan. Tijdens deze periode zullen we genieten van een welverdiende pauze, ons opladen en ons voorbereiden op een nieuw en bruisend jaar vol nieuwe pedicuremogelijkheden.

Laatste Besteldatum voor de Sluiting

Om ervoor te zorgen dat jullie alle benodigde pedicureproducten op tijd in huis hebben voor de feestdagen, raden we aan om jullie bestellingen uiterlijk vóór 22 december te plaatsen. Bestellingen die voor deze datum zijn geplaatst, zullen nog vóór onze sluitingsdatum worden verwerkt en verzonden, zodat jullie het nieuwe jaar met alles wat je nodig hebt kunnen beginnen.

Terugblik op 2023

Dit afgelopen jaar was voor ons een periode van groei en innovatie. We hebben ons assortiment uitgebreid met nieuwe en hoogwaardige pedicureproducten. We zijn dankbaar voor de voortdurende steun en het vertrouwen dat jullie in de goedkoopstepedicure.nl hebben gesteld.

Klaar voor 2024

Na onze korte onderbreking tijdens de kerstsluiting, kijken we er naar uit om het nieuwe jaar met frisse energie te beginnen. We hebben veel spannende plannen in de pijplijn en kunnen niet wachten om onze passie voor pedicure met jullie te blijven delen.

Namens het hele team vande goedkoosptepedicreproducten.nl willen we jullie bedanken voor een fantastisch jaar.
We wensen jullie warme en vreugdevolle feestdagen toe en een geweldig nieuwjaar vol gezonde en gelukkige voeten!

Met warme groeten,

Team goedkoopstepedicureproducten.nl

 

 

 

 

Delen:

Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.