Let Op! Vakantiesluiting van 22 juni tot 13 july.

 

Colorgel / pedicure paars

€ 4,95
Niet op voorraad

Color gel voor de pedicure, speciaal voor u uitgezocht en super voordelig !!!!

Afwijkende teennagels / kalknagels zijn  niet langer een probleem . Door deze met een nieuwe colorgel techniek aan te passen is het mogelijk voortaan onbezorgd, mooi gelakte teennagels te hebben zelfbewust en elegant door het leven te gaan. Deze moderne colorgel geeft fantastische resultaten bij uw klanten en kunnen weer onbezorgd de zomer in met prachtige moderne slippers Maar ook voor mannen kan je de teennagels corrigeren maar dan gebruik u de natural gel.

Stap 1.  Eerst de nagel goed reinigen en ontsmetten.
Stap 2.  Eerst een base gel over de gehele nagel zetten.
Stap 3.  U kan nu met een colorgel of natural gel de nagel afmaken.

Werkwijze
Voordat u met de gelbehandeling kan beginnen, wordt er natuurlijk eerst goed gedesinfecteerd. U  maak eventueel de nagelriemen losvan de teen nagels, vijl nagels in model en verwijder aangetaste nageldelen. Daarna wordt er een basegel aangebracht, die het mogelijk maakt om op een schimmelnagel te kunnen werken en een verdere schimmelverspreiding voorkomt.  Vervolgens wordt de gel aangebracht, als dat nodig is in meerdere lagen.
De gel wordt uitgehard onder een uv-lamp. Daarna wordt het plaklaagje van de gelnagels verwijderd en vijl u de nagels in model. Hierna wordt nogmaals de glans van de nagels verwijderd en een laatste speciale uv seal aangebracht. Tot slot kunt u  een nagelriem olie in de nagelriemen masseeren.

Kleur kan iets afwijken van de foto.

Meer informatie
inhoud 5 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colorgel / pedicure paars
Uw waardering
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.