Let Op! Vakantiesluiting van 22 juni tot 13 july.

 

Harsapparaat duo

€ 59,95
Op voorraad
Harsapparaat duo

Ontdek de ultieme veelzijdigheid en efficiëntie met het Duo Harsapparaat – Kit Duo Executive van Xanitalia, een toonaangevend Italiaans merk in schoonheidsverzorging.

Dit fraaie harsapparaat, ontworpen met Italiaans vakmanschap, biedt een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor uw salon.
Met zijn speciale basis, aangesloten op het netstroom, verwarmt het apparaat moeiteloos harspatronen voor zowel lichaams- als gezichtsbehandelingen.

Wat dit apparaat echt onderscheidt, is het unieke ontwerp waarmee u de patroonverwarmer eenvoudig los kunt klikken na het opwarmen, waardoor u meer flexibiliteit hebt tijdens de behandelingen.

Met zijn dubbele uitvoering en 220 volt vermogen is dit harsapparaat ideaal voor een drukke salonomgeving, waar betrouwbaarheid en prestaties van het grootste belang zijn. En met een garantie van 1 jaar kunt u met een gerust hart investeren in de kwaliteit van uw salonapparatuur.

Upgrade uw salon met het Duo Harsapparaat – Kit Duo Executive van Xanitalia en ervaar de perfecte combinatie van Italiaanse flair en professionele prestaties.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Harsapparaat duo
Uw waardering
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.