Let Op! Vakantiesluiting van 22 juni tot 13 july.

 

LED shining gel clear 15 ml

€ 9,75
Op voorraad
Afwerk gel voor led lamp uitharding 30 seconden. 15 ml

Deze LED shining gel clear kan zowel onder led als onder uv licht worden uitgehard.

Zeer snelle uithardingstijd 30 seconden voor led en 60 seconden voor uv licht!

Zo bespaard u dus veel tijd met het zetten van een set gelnagels.

De gel heeft een zeer goede stabiliteit en is makkelijk te modelleren.

Het aanbrengen van topgel is een belangrijk onderdeel van het proces bij het maken van gelnagels. Hier zijn een paar redenen waarom het belangrijk is om topgel aan te brengen:

  1. Bescherming: Topgel vormt een beschermlaag over de gelnagel en beschermt deze tegen krassen, beschadigingen en verkleuringen. Dit zorgt ervoor dat de gelnagel langer meegaat en er langer mooi uitziet.

  2. Glans: Topgel geeft een mooie glans aan de gelnagel. Dit zorgt voor een gladde, glanzende afwerking en maakt de gelnagel nog mooier.

  3. Verzegeling: Topgel verzegelt de gelnagel en voorkomt dat vuil en bacteriën onder de nagel komen. Hierdoor wordt de kans op infecties verminderd.

  4. Snel uitharden: Topgel hardt snel uit onder UV-licht, waardoor het proces van het maken van gelnagels efficiënter wordt.

  5. Makkelijk verwijderen: Het aanbrengen van topgel maakt het verwijderen van de gelnagel gemakkelijker. De topgel fungeert als een beschermende laag tussen de gekleurde gellak en de nagel, waardoor de gellak gemakkelijker te verwijderen is zonder de gelnagel te beschadigen.

Kortom, het aanbrengen van topgel is een essentieel onderdeel van het proces bij het maken van gelnagels. Het beschermt de gelnagel, geeft een mooie glans, verzegelt de nagel en vermindert de kans op infecties. Het maakt het proces van het maken van gelnagels efficiënter en vergemakkelijkt het verwijderen van de gellak. Zorg er wel voor dat je kiest voor een kwalitatieve topgel van een betrouwbaar merk, omdat dit het uiteindelijke resultaat van je gelnagels zal beïnvloeden.

Meer informatie
inhoud 15 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LED shining gel clear 15 ml
Uw waardering
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.