Let Op! Vakantiesluiting van 22 juni tot 13 july.

 

Likdoornpen licht pen

€ 6,85
Op voorraad

Likdoornpen licht pen, Met deze pen kunt u de huid doorlichten en daardoor makkelijker likdoorns ontdekken.

 

Een likdoorn, ook wel een eksteroog genoemd, is een verdikking van de huid die vaak voorkomt op de voeten. Hier zijn enkele manieren om een likdoorn te behandelen:

  1. Verzachten van de likdoorn: Week de voeten in warm water gedurende 10-15 minuten om de likdoorn zacht te maken. Voeg indien gewenst Epsom zout toe om te helpen bij het verzachten van de huid.

  2. Verwijderen van de likdoorn: Gebruik een likdoornpleister of een eeltverwijderaar om de likdoorn voorzichtig te verwijderen. Wees voorzichtig bij het gebruik van scherpe voorwerpen zoals mesjes of scharen, aangezien dit het risico op infectie kan vergroten.

  3. Schokdempende inlegzolen: Het dragen van schokdempende inlegzolen of schoenen kan de druk op de voet verminderen en helpen om verdere likdoorns te voorkomen.

  4. Voetverzorging: Houd de voeten schoon en droog en gebruik een vochtinbrengende crème om de huid zacht te houden. Vermijd het dragen van te strakke schoenen of schoenen met hoge hakken.

  5. Raadpleeg een podotherapeut: Als de likdoorn niet verdwijnt of pijnlijk blijft, is het raadzaam om een podotherapeut te raadplegen. Deze medische professional kan een behandeling op maat aanbevelen om de likdoorn te verwijderen en verdere problemen te voorkomen.

Belangrijk: Als de likdoorn pijnlijk of geïnfecteerd is, raadpleeg dan onmiddellijk een arts of podotherapeut.

Meer informatie
inhoud 15 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Likdoornpen licht pen
Uw waardering
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.