Let Op! Vakantiesluiting van 22 juni tot 13 july.

 

Podomonium “Aquaplanet” Pedicuremotor

€ 1.395,00
Op voorraad
Podomonium “Aquaplanet” Pedicuremotor

Podomonium “Aquaplanet” Pedicuremotor

De vernieuwde uitvoering Podomonium Aquaplanet Pedicuremotor op een handige zuil met drie instrumenten plateaus en een Led Loupelamp die aan beide kanten in de houder gezet kan worden.
Dit is een luxe nattechniek motor met 40.000 rpm en een deelbaar handstuk, dit wordt digitaal aangestuurd met handige tiptoetsen.
Deze luxe pedicuremotor op zuil heeft ook een memory functie die de laatst gekozen standen zoals snelheid en draairichting onthoud.
Ook heeft deze luxe uitvoering een dentale watervernevelaar en een dentale slang van maar liefst 160 cm zodat uw afstand kan houden van uw apparatuur.
De 3 diopter Led Loupelamp heeft een hoogwaardig daglicht opbrengst.

Garantie: 24 maanden m.u.v. het handstuk – hierop word een garantie verleend van 12 maanden m.u.v. koolborstels.

Als uw betrouwbare pedicuregroothandel bieden wij hoogwaardige producten tegen de scherpste prijzen.
Onze Podomonium “Aquaplanet” Pedicuremotor is geen uitzondering, met een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Voeg dit populaire product toe aan uw assortiment en zie hoe uw cliënten terugkomen voor meer.

Bestel vandaag nog onze Podomonium “Aquaplanet” Pedicuremotor en bied uw cliënten de verzorging die ze verdienen. Als toonaangevende leverancier van goedkoopste pedicureproducten, staan wij klaar om u te helpen bij het leveren van de beste behandelingen en resultaten voor uw gewaardeerde klanten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Podomonium “Aquaplanet” Pedicuremotor
Uw waardering
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.