Let Op! Vakantiesluiting van 22 juni tot 13 july.

 

Mykored 50 ml

Waardering:
100 % of 100
€ 4,75
Op voorraad

Mykored voetschimmel 50 ml,
min afname 12 stuks

Mykored voetschimmel.

Mycored is een produkt dat speciaal voor de verzorging en
geurverbetering van de ruimte tussen de tenen en de
teennagels ontwikkeld werd. Mykored voorkomt
voetschimmel en biedt tijdig weerwerk.
Mykored Pipet, voor nagel en huid

 

Schimmelnagels, ook wel bekend als nagelschimmel, kunnen lastig te behandelen zijn, maar er zijn verschillende opties om ze te behandelen. Hieronder vindt u enkele tips om schimmelnagels te behandelen:

  1. Antischimmelmedicatie: Er zijn verschillende orale medicijnen en antischimmelcrèmes die kunnen worden gebruikt om schimmelnagels te behandelen. Raadpleeg uw pedicure, arts of een dermatoloog om te bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is.

  2. Laserbehandeling: Een andere optie is laserbehandeling, waarbij een laserstraal op de aangetaste nagel wordt gericht om de schimmelinfectie te doden. Deze behandeling kan enkele sessies vereisen en is meestal duurder dan medicatie of nagellak.

  3. Huismiddeltjes: Er zijn verschillende huismiddeltjes die kunnen helpen om schimmelnagels te behandelen, zoals tea tree-olie, azijn, knoflook en oregano-olie. Het is echter belangrijk op te merken dat deze huismiddeltjes niet altijd effectief zijn en dat het het beste is om eerst uw arts te raadplegen voordat u ze probeert.

Om de kans op schimmelnagels te verminderen, is het belangrijk om goede voethygiëne te handhaven, zoals het dragen van ademende schoenen en sokken, het vermijden van vochtige omgevingen en het regelmatig wassen en drogen van uw voeten.

Meer informatie
inhoud 50 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mykored 50 ml
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.