Let Op! Vakantiesluiting van 22 juni tot 13 july.

 

Mykored forte 20 ml

€ 4,99
Op voorraad

Mykored forte. Tube, crème voor de intensieve verzorging van huid en nagels, voorkomt schimmelvorming op een effectieve manier en roept de schimmel tijdig een halt toe.

Mykored forte.

Tube, crème voor de intensieve verzorging van huid en
nagels, voorkomt schimmelvorming op een effectieve manier
en roept de schimmel tijdig een halt toe.

 

Schimmelnagels, ook wel bekend als nagelschimmel, kunnen lastig te behandelen zijn, maar er zijn verschillende opties om ze te behandelen. Hieronder vindt u enkele tips om schimmelnagels te behandelen:

  1. Antischimmelmedicatie: Er zijn verschillende orale medicijnen en antischimmelcrèmes die kunnen worden gebruikt om schimmelnagels te behandelen. Raadpleeg uw pedicure, arts of een dermatoloog om te bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is.

  2. Laserbehandeling: Een andere optie is laserbehandeling, waarbij een laserstraal op de aangetaste nagel wordt gericht om de schimmelinfectie te doden. Deze behandeling kan enkele sessies vereisen en is meestal duurder dan medicatie of nagellak.

  3. Huismiddeltjes: Er zijn verschillende huismiddeltjes die kunnen helpen om schimmelnagels te behandelen, zoals tea tree-olie, azijn, knoflook en oregano-olie. Het is echter belangrijk op te merken dat deze huismiddeltjes niet altijd effectief zijn en dat het het beste is om eerst uw arts te raadplegen voordat u ze probeert.

Om de kans op schimmelnagels te verminderen, is het belangrijk om goede voethygiëne te handhaven, zoals het dragen van ademende schoenen en sokken, het vermijden van vochtige omgevingen en het regelmatig wassen en drogen van uw voeten.

Meer informatie
inhoud 20 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mykored forte 20 ml
Uw waardering
Copyright © 2021 Goedkoopstepedicureproducten.nl. Alle rechten voorbehouden.